Romance fotózásA januári „Glamour day“-hez hasonlóan márciusban is volt hasonló fotózkodási lehetőségetek a „Romance“ néven futó esemény keretein belül. Ismét a dunaszerdahelyi 252 Studio szakembereivel dolgoztam együtt, Varga Lívikével és Gőgh Jocival. Rengeteg jelentkező akadt, azonban sokaknak sajnos nem passzolt a dátum, így ígérem, ősszel megint jövök hasonló eseményekkel!


Ezúttal a romantika jegyében telt a nap, a fotókon, profi sminken és frizurán kívül biztosítottuk a hajkoszorúkat (Magaela), hajláncokat, virágokat és a ruhákat is – mindezt 70 €-ért.


Nagy örömömre, ismét jött minden korosztály, tinik, asszonykák, visszatérő vendégek és anyukák gyermekükkel.

Megint sorolhatnám, miért is éri meg eljönni egy ilyen fotózásra, de ezt elolvashatjátok itt: Galmour day


Most inkább megmutatom „miből lesz a cserebogár”, és mit is takar az utómunka.


Ebben az albumban megnézhetitek a nyers képet és összehasonlíthatjátok a kész képpel. Sok esetben nagy a különbség, tudatosan, mivel többnyire a meleg árnyalatokból inkább a hidegekbe vittem át a képet, ezzel is kihangsúlyozva a szürke és rózsaszín kellemes kapcsolatát, míg máshol a tompa színeket melegítettem fel. Sok esetben a tündéres, királylányos hangulat, színvilág volt a cél. Ahol nem passzolt a virágok színe, ott hozzáigazítottam a kép alap színeihez, a modellt pedig igyekeztem kiemelni a háttérből.

Köszi mindenkinek, aki eljött! :*

Legújabb bejegyzések
Archív
Copyright © 2012 Horen photography
Obsah tejto www stránky je chránený zákonom o ochrane autorských práv. Akékoľvek šírenie obsahu stránky, alebo ktorejkoľvek jej časti je možné jedine s písomným súhlasom autora. Porušenia autorského práva je predmetom občianskoprávnej alebo trestno-právnej zodpovednosti.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now