top of page
Ti írtátok

Azért választottalak, mert a legjobbat akartam. A legjobb fotóst, aki belőlem is a legjobbat hozza ki. Sikerült. Hihetetlenül jól éreztem magam a fotózáson. Tele pozitív energiával és önbizalommal búcsúztam tőletek, titokban azt remélve, hogy találkozunk még. Minden spontán volt és laza, maximális profizmussal. Köszönöm!

(B.K. Lucia)

Egyszerűen a legjobb ❤ ☺Minden alkalommal, amikor nálad jártam, egy jó nagy mosollyal az arcomon mentem haza. És nem csak annak örültem, hogy jajj de szép képeim lesznek, hanem annak is, hogy egy nagyszerű napon vagyok túl. A kedvességed, a humorod, és az ahogyan az emberekkel bánsz (legalábbis velem biztosan) példaértékű. Ha ehhez hozzáadjuk a profizmusodat, akkor egyértelmű, hogy nálam te vagy az abszolút legjobb! És ezért foglak mindig téged választani! 😉☺😘

(H. Réka)

Szia Reni.én igazából soha nem voltam az a fotózkodós típus, hozzád menni is a barátnőm ötlete volt. Alapvetően az a problémám, hogy beállított fotókról nem kapom vissza azt az érzést, ahogyan a kép készültekor érzem magam. Nos, ez csak addig volt igaz, amíg el nem mentünk hozzád Vikivel. Amikor megnéztem a kész képeket, visszakaptam bennük az érzést, ahogy én őt szeretem, a bizsergést, ami ilyenkor átjár, nem egy külső szemlélőként éltem meg. Úgyhogy szeretném megköszönni, nagyon hálás vagyok, hogy képen keresztül előhoztad belőlem ezt az érzést. Ha az empátiát osztályoznák, akkor téged díjra jelölnélek :) épp ezért örülök, hogy találkoztunk és biztos, hogy még fogunk is!

(P. Richárd)

Mi nagyon imádjuk a képeidet! Telis-tele vannak érzelmekkel, boldogsággal! Nagyon örülünk, hogy Te örökítetted meg a várandóságunkat, az otthoni pár hetes csöppségünket és picivel később a kis mikulásunkat <3 Mind-mind csodás fotók és a fotózások is nagyon kellemes, nyugodt hangulatban telnek! Reméljük még sok fénykép dísziti falainkat a te munkád által!

(L. Ingrid)

Kevdes Reni 😊én még ma is pontosan emlékszem a napra(dátumra), mikor veled fotóztam. Előtte már rágóta végytam arra, hogy fotózhassak veled, és végül vettem a bátorságot és rád irtam😊és nagyon is jól tettem, hisz nemcsak nagyon élveztem minden egyes pillanatát, hanem mai napig nagyon kedvesek számomra azok a képek 😊Sokat segitettek abban, hogy eljussak arra a szintre, amire vágytam...a modellkedéshez 😊örülök neki, hogy a képeid nemcsak idehaza, hanem külföldön is sok dicséretett kaptak, és szerintem téged nyugodtan bármelyik ügynökség felkérhetne hivatalos fotósának ;) továbbra is követem az oldalad és már egy ideje nagyon fontolgatom, hogy szivesen keszitettnek veled újabb képeket 😊mert szeretném, ha az újabb csodás kepeid bovitenék az albumom.

(T. Lucia)

Nem volt nehéz választás :-) Rögtön tudtam, hogy te vagy az, aki életünk legszebb napját meg kell, hogy örökítsed :-) Nagyon tetszettek a képeid mind a kettőnknek :-) A te képeid nem csak sima képek, hanem ha rájuk néz az ember, látja az érzéseket is. Nagyon örültünk, és örülönk, hogy téged választottunk, hiszen csodálatos képeket kaptunk :-)

(Ma Cus)

Kedves Reni, mi is nagyon szépen köszönjük a csodálatos fotókat :-* úgy. ahogy az esküvői fotókat, úgy a kismama fotókat is :-) Nagyon örülünk, hogy téged választottunk, hisz a munkád nagyszerű ;-) és te egy nagyon kedves es mosolygós személy vagy, aki szebbé teszi az ember napját ;-) :-) És mivel már meg a kis kincsunk is, már nagyon várjuk a következő fotózást :-) Még egyszer köszi szépen mindent!

(K. Enikő)

 A jegyesfotózásunkhoz azért választottunk, mert beleszerettünk a képeid hangulatába..a fotózás után egyértelművé vált, hogy az esküvőnkre is csakis Téged akarunk ;-) és mennyire jól tettük! Életünk legszebb napjának pillanatait kreativ módon és hihetetlenül profin örökitetted meg 👌ugyanúgy, mint a boudoir (mint utóbb kiderült, egyben kismama) fotózáson-soha nem voltam meg annyira zavarban😂-de ezt is tökéletesen kezelted, és pillanatok alatt feloldódtam..hadd ne mondjam, a képek hatalmas sikert arattak 😉 mindezekután a családi fotóinkat is Te készitetted, ahol a kisfiamat is lenyűgözted, és már alig várjuk a következő alkalmat!

(J. Erzsébet)

Mindig is figyeltem a munkáid, gyönyörű színek, helyszínek, semmi erőltetett póz ... 
Igazat megvallva nagyon izgultam addig, amíg meg nem láttalak és rám nem mosolyogtál :3 Imádtam azt a napot úgy, ahogy volt ❤

(T. Miriam)

Szia Reni :-) Voltam nalád, már páros fotozáson is és magam is. Megszeretném köszönni a sok szöp emlöket, a jó hangulatú órákat. Igy ha visszanézem a kápeket, mindegyikben egy fajta kis történet van 😊 Imádtam a vizes fotózást. A türelmességed, profizmusod, kreativ ötletekkel megfűszerezve olyan végeredményt hoztak, hogy csak ámultam es bámultam. Jó érzés volt ebbe a világba is betekinteni és "modellnek" érezni magam. 

(J. Sissy)

Szia Reni. Akár az esküvői, akár a családi fotózáson nagyon sokat segített, hogy jó kedvvel dolgozol, mosolyogsz. A képek nem eröltetettek, nem egyformák...és ha most több év után is nèzegetem öket, úgy tetszenek, mint amikor elöször láttam öket. Nagyon szépen köszönjük!

(T. Kati)

Kezdjük is el az elejétől 3⃣2⃣1⃣. Voltam már a szeptemberi sellőd, nyári kalapos rózsáskisasszonyod, kőbányai Pamelád és talán most jött el az ideje, hogy téli és szárazföldi is legyek egyben😂 Köszönöm az élményt, a lehetőséget és a profizmusodat!

(H. Kitti)

Drága Reni, a te fotóid olyan egyedi hangulatot sugároznak, hogy ezer kép közül is felismerném a te munkádat, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Kreativitásod, jókedved a fotózáskor határtalan, és a végeredmény mindig magáért beszél. :) köszönjük!

(V. Annamária)

Azért választottunk téged, mert gyedi hangulatúak a kèpeid. Mèg sohasem kèszültek ilyen jó, termèszetes kèpek rólunk. Profi vagy ès a szemèlyisèged is lenyűgöző. Örülök, hogy ìgy- teljesen vèletlenül egy rokon-"lelket" ismerhettem meg szemèlyedben.

(P. Lívia)

Szia! 😀 engem mindig a hirtelen,néha meggondolatlan dolgok jellemeztek. Ez a nálad való fotózkodás is egy ilyen hirtelen ötlet volt. Ültem itthon, leskelődtem az ismerősök képei közt és megtetszett egy kismamás portré. Utánajártam ki fotózta. Gondoltam nekem is kell! sőt most rögtön!( terhes csajok tudjak milyen az azonnal😅) kiamama van (én a 7-ik hónapban) fotós (te, aki szinte pár perc után visszaírtál a mail-emre és egyeztettünk is időpontot), hát akkor hajraaaaa! aztan a pánik....hogy lesz ebből a fejből egy szép "portré"?!?!😁 a fotózás előtt ültem a kocsiban, bemenjek? ne menjek?? De a legjobb döntés volt, hogy bementem. Minden simán ment és én aki kb. 50 kép után is tudok 51. grimaszt vágni, olyan elégedetten jöttem haza, hogy csak na😀 köszönöm, hogy megmutattad, mindenkiben van egy olyan kis izéé, megfoghatatlan, leírhatatlan szépség! az oldalatat azóta is követem és mindig azt mondom, ez igen. Profi mégsem mű! további sok sikert és kreativitást kívánok!

(M. Mónika)

Tudom es látom, hogy minden képben benne van egy darab a szívedből. A nekünk készitett kepeid könnyet csalnak a szemembe, ahányszor csak megnézem őket. Meg most is, hogy sok ezredszerre nézem őket.

(Cs. V. Andrea)

Nemcsak fantasztikus fotòs vagy, hanem hihetetlenül kedves, aranyos is. Hàromszor voltunk veled fotòzni, azòta is a kedvenc kèpeim ezek. Jövöre is a legjobbat, vagyis Tèged fogunk vàlasztani! ❤😊

(B. Ildikó)

Reni egy nagyon kedves,aranyos emberke..csupa sziv,csupa mosoly..a fotózás vele mindig élmény volt, nem kellett félni, izgulni..csak élveztük és örültünk, jókat nevettünk és az eredmény mindig fantasztikus lett..köszönjük!

(B. Sylvia)

 Profi hozzáállás, szakértelem, nincs felesleges kattintás, idöhúzás és a végeredmény meseszép. Biztos, hogy még találkozunk!

(M. Timi)

4 alkalommal választottunk téged, és miért? Mert a legjobb fotós vagy, egy tüneményes kedves barát, aki csodálatos képeket készitettél nekünk és örültünk, hogy ott voltál minden fontos pillanatban.

(Sz. Klaudia)

Nagyon profin ügyes vagy, Reni! 😊 Értesz ahhoz, amit csinálsz, és nagyon kedvesen és odaadóan csinálod ezt! 😊 Mi is nagyon élveztük a fotózást és nagyon köszönjük a felejthetetlen élményt! 😊 Sok sikert kivánunk a továbbiakban is!

(Sz. Zsanett)

Drága Reni, nagyon jól éreztük magunkat a fotózáson, a képek egyszerűen gyönyörűek, egyszerűen nagyon tehetséges vagy és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk! 

(C. Tímea)

Kedves, türelmes, jószivű vagy dràga Reni..❤ a kėpek is ezt tükrözik!

(Cs. Linda)

A minimumból is ki tudod hozni a maximumot!

(D. Zsófia)

Profizmus és kreativitás! Élmény volt <3

(Sz. Réka)

A te fotóidon mindenki olyan szép😀varázsolsz❤

(D. Anita)

Reni, Te vagy a legjobb 😊 kedves vagy és a fotóid csodàlatosak!

(N. Reni)

Szia Reni! Bár Ferike mindkettőnk nevében szólt, én külön is szeretném megköszönni, hogy megörökitetted nekünk ezt a szép időszakot. Bár most először "dolgoztunk" együtt, de remélem még sokszor fogunk a jövőben. Nagyon elégedett vagyok és köszönöm még 1x!

(Z. Márta)

Reni, ezermillio köszönet kevés lenne a legszebb képekért! Mind annyira gyönyörű, a legszebb napunkon a legszebb pillanatokat hoztad vissza a képekkel! Nincs szavam, hol könnyek, hol óriási röhögőgörcs váltotta fel egymást, nagyon profi vagy! Ha ezerszer újra választhatnánk fotóst, ezeregyszer Téged választanánk !!! ❤❤❤

(H. Karin) 

Nagyon szépen szeretném megköszönni a lagzis képeket, mindenkinél nagy sikert aratnak, tökéletes pillanatokban elkapott képek, a képek áttadják azt a jókedvet és azt a vidámságot, ami a lagzinkon volt, látni az embereken, hogy jól érzik magukat, és ezt te képes voltal megörökíteni. Szeretném megköszönni a professzionalitásod és a mindig probléma mentes együttműködést :) Már harmadik alkalommal sem bántam meg, hogy téged választottalak :) Remélem még sok alkalommal találkozni fogunk, élmény volt az összes együttműködés. A közös képeink pedig gyönyörűségesek :) Köszönöm szépen.

(K. Marieta)

bottom of page