Imádomok sora


Imádom magát a fényképezés folyamatát: a zár hangját, a kimerevített pillanatot. Imádom az utómunka menetét is, hiszen egy nyers kép annyi lehetőséget rejt.

Imádom, hogy csupán a fény-árnyék és színek játékával egyszeriben minden meséssé válik. A képeimnek köszönhetően kiléphetek a megszokott valóságból és olyat mutathatok, amiről nem is hinnénk, hogy ott van. Kicsit mindegyikbe belemászok, és varázsolok.

Minden egyes fotózásnak megvan a maga bája. A vidám családi fotózásokat éppen annyira kedvelem, mint az érzelmekkel túlfűtött esküvőket, vagy az egyedi portréfotózásokat. Mélyen átélek veletek minden egyes boldog pillanatot, nemcsak a fotózáskor, de később az utómunka során is. Nem győznétek számolni, hányszor hatódom meg, vagy nevetek fel egy-egy jól elkapott pillanat láttán, vagy hány hosszú másodperc, perc telik el úgy, hogy én csupán a fényben gyönyörködöm. Imádom az egész folyamat hangulatát, szépségét.

Ezért csinálom ezt, ezért lettem fotós.

Üdvözöllek a kis szentimentális világomban.

Legújabb bejegyzések
Archív
Copyright © 2012 Horen photography
Obsah tejto www stránky je chránený zákonom o ochrane autorských práv. Akékoľvek šírenie obsahu stránky, alebo ktorejkoľvek jej časti je možné jedine s písomným súhlasom autora. Porušenia autorského práva je predmetom občianskoprávnej alebo trestno-právnej zodpovednosti.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now