top of page

Csilla és Patrik miniesküvője


Mostanában egyre gyakrabban fordul elő, legnagyobb örömömre, hogy olyan esküvőt fotózhatok, melynek stílusát nagyon a magaménak érzem, pont ezért abszolút egy húron pendülök a párral. Az ilyen összhangokból születnek a legszebb dolgok, így nem is bírom megállni, hogy ne meséljek nektek erről a picike, de annál ízlésesebb és trendibb esküvőről.

Csilla, nagyon lazán, az Asos.com-ról rendelte a ruháját, melynek én is nagy fanatikusa vagyok. Szebbnél szebb, tipikusan menyasszonyi és nem tipikusan menyasszonyi ruha közül válogathat a kedves vásárló, erről az abszolút megbízható és pöpec oldalról, ahonnan rövidebb időn belül megérkezik a ruhád, mint bármelyik hazaitól, és nem rizikózol semmit, mert ingyenes a visszaküldés. Csilla, tiéd az elismerés, kreatív és ügyes megoldás!

A trendi szalagokkal és nagypapájuk karikagyűrűjével díszített csokrot Csilla testvére, Barbara kötötte.

Gyűrűiket egy mohával bélelt üveg dobozkába tették, hát kell több?

A polgári szertartásra a dunaszerdahelyi Villa Rosa kertjében került sor. Kellemes meglepetés volt a homoköntő ceremónia, mellyel Magyarországon gyakran, nálunk viszont ezidáig nem igazán találkoztam. Ez a közös gyertya meggyújtásának egy alternatívája, szimbolikus jelentése is ugyanaz: az eggyéválás.

Csilla sminkjét Varga Lívike, Liv's Visage, frizuráját pedig Gőgh Joci készítette.

A portrékat az esküvő napján fotóztuk. Nagy szerencsénk volt az időjárással, mert bár nagyon meleg volt, a borús ég ideális fényeket biztosított. Lessétek át a galériát:

Még sok ilyet kívánok magamnak! :D

Puszi :*

Reni

Legújabb bejegyzések
Archív
bottom of page