Értesítő: Made by HorenAz évek során úgy alakult, hogy a hobbim lett a munkám és a munkám a hobbim, a fényképezés teljes mértékben kitölti az életemet. Azelőtt, míg volt időm, azért csináltam ezt-azt. Legalábbis úgy rémlik, hogy sokat olvastam, írtam, festegettem, rajzolgattam, de ezek egytől egyig olyannyira kikoptak az életemből, hogy felidézni is nehéz, hogy volt olyan.


A főszezonban a napi rutin tényleg nem lett más, mint a fotózások menedzselése, fotózás, utómunka, és pár innen-onnan összecsipegetett rohanó percben háztartás, barátok, család, így mikor éjjel 10-11 körül felállok a PC elől, az összes tevékenység, amire még van kapacitásom, a sorozatbámulásra, vagy szigorúan egyujjas instagram-pörgetésre szűkül.


Ezt a szánalmat próbálom valahogy megtörni mindennel, amivel sikerül, és igyekszem több időt szakítani magamra. Felfedeztem a kalligráfiát, újra elkezdtem festegetni, és persze az önkifejező, megosztó és közlő kényszeremből adódóan pakolgattam fel a régiúj hobbikámat az instára.


Legnagyobb meglepetésemre azzal kerestek meg, hogy vállalok-e esküvős értesítőkészítést. Persze nagy hirtelen mindenkit alapból visszautasítottam. Aztán a negyedik alkalommal azért már megálltam egy szóra magammal, hogy hát mi lenne, ha mégis? Hisz olyan jó festegetni ezeket, miért ne lehetne?!


És itt van, kész, már csinálom is az értesítőket.
Jól csőbe húztam magam, mert ugye első gondolatra úgy tűnik, pikpakk megvan az, de ó, nem, de nem ám! Otthon nyomtatni és vágni ezeket a szépségeket igazi többfelvonásos rémálom, így elég gyorsan rájöttem arra, hogy hülye voltam. Lefesteni, leírni, dizájnolgatni még öröm, de itt van vége, innentől fogva kőkemény felelősségteljes, időigényes, drága munka, ami nekem a fotózás mellett nem fér bele ideileg, anyagilag meg egyik fél számára sem kifizetődő. Hobbiból megint munkát csináltam magamnak a csacsi fejemmel.


Szóval, amit vállalok, az a dizájn. A terv. Lefestem, leszépírom, összerakom, nyomtatásra előkészítem. Lehet az értesítő, meghívó, borcímke, menü, ültetőkártya, bármilyen esküvős nyomtatnivaló, de vállalok üdvözlőkártyákat is, meghívókat szülinapra, értesítőt a promóciódról vagy a kisbabád születéséről. Mindet én festettem, mind egyedi darab, egy pici Horen. Választhatsz a már készen lévő tervek közül, de te magad is megterveztetheted, amilyet csak szeretnél, elképzelésed szerint. Az utóbbi kicsivel drágább, de hát az kifejezetten neked készül. Variálhatóak a színek, a minták és a betűtípus. Talán egy picit még a stílus is!


Profi nyomdában, grafikus cégben pedig sokkal gazdaságosabban kinyomtatják neked, mintha én csinálnám, vagy mintha te magad vesződnél vele, mivel minden hozzávalóhoz olcsóbban hozzájutnak.

Így csináltass magadnak igazán egyedi, de olcsó értesítőt! :)


Árak:

Kész dizájn - értesítő és meghívó, személyre szabva- 20 €

Saját dizájn - értesítő és meghívó, személyre szabva- 30 €-tól, a munka mennyiségétől függően

Egyéb grafikusmunkák - ár megegyezés szerint


Lesd meg a választékot :)
Legújabb bejegyzések
Archív
Copyright © 2012 Horen photography
Obsah tejto www stránky je chránený zákonom o ochrane autorských práv. Akékoľvek šírenie obsahu stránky, alebo ktorejkoľvek jej časti je možné jedine s písomným súhlasom autora. Porušenia autorského práva je predmetom občianskoprávnej alebo trestno-právnej zodpovednosti.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now